Herrfrisör Falun – ett tryggt alternativ för dig

Herrfrisör Falun – ett tryggt alternativ för dig – För några decennier sedan hade mannen bara ett par olika frisyrer att välja mellan när han gick till frisören. Iallafall om han ville uppfattas som en respekterad medborgare. I dag är variationen däremot oändlig! Frisyr och kläder har blivit identitetsskapande symboler som berättar för omgivningen om vem du är, och för den moderna mannen är håret viktigt. På Cityfrisörerna i Falun har vi bra koll på klassiska tekniker och nya trender inom herrfrisering.

Så går vi tillväga

Vi klipper med sax eller maskin, eller en kombination av dem båda, beroende på vilken längd och vilket uttryck du vill åt. Maskinen är ofta bra för kortare frisyrer, eller kortare partier, som i nacke och vid polisongerna. Med maskinen kan en klippning gå relativt snabbt, medan man med sax har lite större frihet i skapandet. Självklart utför vi även klippning av skägg om detta önskas.

Vi försöker vara så lyhörda som möjligt för våra kunders önskemål, men ger också gärna råd till den som kommer till salongen utan en tydlig plan för sitt hår. Att våra kunder lämnar salongen nöjda är vårt viktigaste mål. Söker du en herrfrisör Falun med ett starkt kundfokus så är du välkommen till oss.

Herrserieprodukter

Att använda bra hårvårdsprodukter, både hos frisören och mellan frisörbesöken, är en förutsättning för att skapa ett friskt och snyggt hår. Vi har ett bra sortiment av hårvårsprodukter som är utvecklade speciellt för män. Dessa använder vi när du klipper dig hos oss och vi säljer också produkterna i butiken.

Varmt välkommen till oss för klippning eller för att handla professionell hårvård!

Herrfrisör Falun – ett tryggt alternativ för dig