Hårförlängning Falun

Hårförlängning Falun – vi fixar hårsvallet

Drömmer du om ett tjockt och böljande hårsvall som faller långt ner på din rygg? Stripiga längder och kluvna toppar är ofta resultatet för många som flitigt försöker spara. Men som tur är finns det i dag bra lösningar på ditt problem! Genom att sätta i hårförlängning kan alla få drömhåret. Kom till oss på Cityfrisörerna i Falun så fixar vi det åt dig.

Vi utgår från dig

När du ska sätta i hårförlängning börjar vi med att bestämma vilken färg och kvalitet som passar dig. Då utgår vi dels ifrån ditt eget hår och dels ifrån den frisyr du vill ha. Vi har olika kvaliteter och olika färger för att täcka upp våra kunders olika önskemål och behov.

En viktig utgångspunkt är att du ska känna dig bekväm i ditt hår. En stor förändring kanske passar någon, medan någon annan vill ha en lite diskretare förändring. Vi kan anpassa både tjocklek, längd och färg och på så vis tillmötesgå våra kunders varierande önskemål.

Hårvård

När du sätter i din hårförlängning får du också råd om hur håret ska skötas. För att håret ska sitta så länge som möjligt och för att det inte ska slita för mycket på ditt eget hår behöver du vara varsam när borstar och vårdar ditt löshår. Hårförlängningen kan sitta kvar i en till tre månader, beroende på hårförlängningsmetod och hur du sköter ditt hår. Sedan behöver de plockas ur och göras om.

Tänk på att det kan upplevas som att håret blir väldigt tunt när du tar ur hårförlängningen. Det är helt normalt och innebär inte att hårförlängningen har skadat och slitit av ditt eget hår.

Boka en tid hos oss för hårförlängning Falun i dag. Snart kan du ha det där hårsvallet du alltid drömt om!

Hårförlängning Falun